Κατασκευή Ιστοσελίδας & E-shop

Στην σημερινή εποχή οι πελάτες σας πρώτα θα μπούνε στο ηλεκτρονικό σας "μαγαζί" και έπειτα θα σας επισκεφτούν στον φυσικό σας χώρο. Για τον λόγο αυτό η δημιουργία μιας καλαίσθητης και λειτουργικής ιστοσελίδας, που να είναι γρήγορα προσβάσιμη από όλους είναι μόνο η αρχή.

Απαραίτητος για την δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας είναι ο σχεδιασμός της σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σας, αποβλέποντας πάντα στο τελικό σκοπό, που είναι να γίνει αισθητή η παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Η ιστοσελίδα είναι η βιτρίνα της επιχείρησης σας που αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία σας σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι το βασικότερο εργαλείο για την επικοινωνία του μηνύματος σας στο διαδίκτυο.

"Web design is responsive design. Responsive web design is web design, done right."

Resposive Web Design

Το internet δεν είναι πια "μονοπώλιο" του υπολογιστή. Τώρα οι χρήστες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας μέσα από τα tablet και τα κινητά τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι η ιστοσελίδα σας να μπορεί να " ανταποκρίνεται" σε αυτά τα μέσα και να προσαρμόζεται κατάλληλα, έτσι ώστε να μην κουράζει τον χρήστη. Η Adverset δημιουργεί μόνο ανταποκρίσιμες σελίδες και έτσι δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για το αν θα μπορείτε να δείξετε την νέα σας ιστοσελίδα από το κινητό ή το tablet σας.

Διαχείριση Ιστοσελίδας

Ως επί το πλείστον ο μεγαλύτερος όγκος των ιστοσελίδων που κατασκευάζονται εξυπηρετούν τον σκοπό της παρουσίασης μιας επιχείρησης ή ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Υπάρχουν όμως και ιστοσελίδες που χρειάζονται συνεχή ανανέωση του υλικού τους, όπως πχ. οι ενημερωτικές ή αυτές που ανανεώνουν συχνά τις προσφορές τους και τα προϊόντα τους. Τον τελευταίο καιρό όμως η παρουσία blog (άρθρων) μέσα στην ιστοσελίδα αποτελεί ένα βασικό παράγοντα για την αναγνωρισιμότητα της από τις μηχανές αναζήτησης.

Συστήματα Marketing

Η κατασκευή και μόνο μιας ιστοσελίδας και το "ανέβασμα" της στο διαδίκτυο είναι μόνο η αρχή. Η ιστοσελίδα είναι σαν μια σταγόνα στον ωκεανό του διαδικτύου αν δεν κάνουμε τις κατάλληλες ενέργειες με στόχο να "εμφανίζεται" ευκολότερα στις αναζητήσεις των χρηστών. Υπάρχουν πολλοί τρόποι και μέθοδοι για να ανέβει μία ιστοσελίδα στα μάτια του internet που θα χρειαστούν ολόκληρες σελίδες για να αναλυθούν. SEO, google adwords και η προώθηση μέσω των social media είναι λίγοι από τους τρόπους που θα απογειώσουν την ιστοσελίδα σας και θα φέρουν το επιθυμητό traffic στην landing page σας. Βλέποντας εσείς οι ίδιοι τα αποτελέσματα από αυτές τις διαδικασίες θα καταλάβετε πως η συνεργασία μας είναι απαραίτητη.

"Market nowadays is not on the streets but on the screens"
Βελτιώστε την θέση σας στηνή στην