Γραφιστικές Εφαρμογές

Το απόσταγμα μιας διαδικασίας που περιλαμβάνει την οπτική επικοινωνία και τη σωστή χρήση γραμματοσειρών, εικόνων, ιδεών και χρωμάτων είναι αυτό που ονομάζεται Graphic Design. Πολλοί μέθοδοι χρησιμοποιούνται με σκοπό το άρτιο οπτικό αποτέλεσμα ενός μηνύματος που να προσδίδει το 100% στον ορισμό και το όνομα μιας επιχείρησης.

Το Graphic Design είναι το μοναδικό πράγμα που υπάρχει όλο το 24ωρο στην καθημερινή μας ζωή χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε. Από την εφημερίδα που διαβάζουμε, στα προϊόντα που αγοράζουμε, στα ρούχα που φοράμε, στις ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε ακόμα και την τηλεόραση που βλέπουμε. Είναι απλά παντού.

"In good times people want to advertise; In bad times they have to."
home_interactive_iconbox_3

Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Πολύ σημαντικό είναι η εταιρική ταυτότητα της κάθε επιχείρησης να συμβαδίζει με τον σκοπό, τους στόχους και την φιλοσοφία της. Η εταιρική ταυτότητα πρέπει να τονίζει την διαφορετικότητα της επιχείρησης από άλλες του ίδιου είδους και να προσελκύει το ενδιαφέρον και την προσοχή του κοινού – στόχου. (Λογότυπο – Επαγγελματικές κάρτες – Επιστολόχαρτα – Φάκελοι).

home_interactive_iconbox_2

Υλικό προβολής και διαφήμισης

Στο υλικό προβολής και διαφήμισης συμπεριλαμβάνεται ο μεγαλύτερος όγκος του έντυπου προωθητικού υλικού που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια επιχείρηση προκειμένου να επικοινωνήσει με τους πελάτες της και γενικότερα με το καταναλωτικό κοινό. (Φυλλάδια– Flyers – Αφίσες – Επιγραφές – Κατάλογοι – Προσκλήσεις – Banner – Roll up stand).

home_interactive_iconbox_1

Υλικό για διαδικτυακή χρήση

Από μία ηλεκτρονική καταχώρηση έως και το σωστό "γέμισμα" μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop, το γραφιστικό κομμάτι είναι το κυριότερο μέσο μετάδοσης των μηνυμάτων σας. Το υλικό για την σωστή διαδικτυακή χρήση τους, πρέπει να επεξεργαστεί κατάλληλα ώστε να ταιριάζει ακριβώς με το μέγεθος και το ύφος που θέλουμε να δώσουμε. πχ. σε μία ιστοσελίδα. Οι φωτογραφίες των προϊόντων πρέπει να μετατραπούν σωστά ώστε να υπάρχει μια αρμονία και μία σωστή στοίχιση σε ένα e-shop, ενώ παράλληλα πρέπει να είναι στο μικρότερο δυνατό όγκο και χωρίς να "θολώνουν". Αυτά είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν σε μια σοβαρή παρουσία στο διαδίκτυο.

"Logos and branding are so important. In a big part of the world people cannot read French or English, but are great in remembering SIGNS"

Ζητείστε προσφορά

Συμπληρώστε στην φόρμα τα στοιχεία σας και για ποια υπηρεσία θέλετε προσφορά.

Θέλω να λαμβάνω ενημερωτικά e-mail της Adverset

Βελτιώστε την θέση σας στηνή στην